Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü,3 kişi ise yaralandı.

Edinilen bilgiye göre,Recep Vural yönetimindeki 63 LR 182 plakalı hafif ticari araç, Halfeti-Göklü yolu kırsal Karaotlak Mahallesi yol ayrımında Şefik Erkan idaresindeki 63 M 2387 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Sürücülerden Recep Vural kaza yerinde hayatını kaybetti, araçlarda bulunan 3 kişi ise yaralandı.

Yaralılar, sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalenin ardından ambulansla Halfeti Devlet Hastanesi’ ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

RHA Ajans

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Haber Bültenimize Kaydolun

Şanlıurfa yerel ve ulusal haberlerden ve fırsatlardan haberdar olun.

Benzer Haberler

AFAD’dan 1 il için turuncu, 15 il için sarı kodlu yağış uyarısı

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı, İstanbul’a Turuncu, Tekirdağ, Kırklareli, Edirne, Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Yalova, Kocaeli, Sakarya, Düzce, Zonguldak, Bolu, Kastamonu, Bartın ve Karabük’e ise Sarı kodlu yağış uyarısında bulundu.

TÜİK-Yurt içi üretici fiyatları aylık yüzde 4,14, yıllık yüzde 44,20 yükseldi

Yurt içi üretici fiyatları, Ocak’ta aylık yüzde 4,14, yıllık yüzde 44,20 ve on iki aylık ortalamalara göre yüzde 47,35 yükseldi.

Astronot Gezeravcı’nın dönüşü 6 Şubat’a ertelendi

SpaceX, olumsuz hava koşulları nedeniyle Alper Gezeravcı ve beraberindeki astronotların Dünya’ya dönüşünün 6 Şubat Salı gününe ertelendiğini açıkladı.

Fuzuli hayırlı olsun ziyaretleri kısa tutulmalı

Yeni Valimiz Hasan Şıldak göreve başladı. Hayırlı olsun. Valimizden ricamız zaruri ve acil ziyaretler dışında hoş geldin faslını çok kısa tutmalı hatta mümkünse kabul etmemeli.